Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Yoghurt
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Rode bessensaus

Ouderwetse rode bessensaus voor over pudding of yoghurt. Ook lekker op een plak cake met slagroom! 

  1. Rode bessensaus

Ingrediënten

  • 200 g rode bessen 
  • 50 g suiker
  • 1/2 vanillestokje
  • ongeveer 1/2 el maïzena 
  • water

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Spoel de bessen af en laat ze uitlekken. 
  2. Ris de bessen van de steeltjes. 
  3. Breng een beetje water aan de kook en voeg de bessen, de suiker en het halve vanillestokje toe. 
  4. Laat het geheel 5 min doorkoken. 
  5. Verwijder het vanillestokje. 
  6. Wrijf eventueel de gekookte bessen door een zeef. (Breng de bessenpuree dan opnieuw aan de kook.) 
  7. Maak de maïzena aan met een beetje water en bind hiermee de bessen(puree).
  8. Lekker over de yoghurt, vla of over ijs.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen