Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Yoghurt
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Wortelpeterseliesoep

  1. Wortelpeterseliesoep

350 g wortelpeterselie in blokjes

2 uien, gesneden

1 teentje knoflook, gesnipperd

scheutje olie

1/2 liter water

1 bouillonblokje

1 laurierblad

peper en zout

1 tl tijm

wat peterselieblad, fijngehakt

1/4 dl slagroom

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Fruit ui en knoflook in olie, voeg de stukjes wortelpeterselie toe en laat het geheel even bakken. Voeg water, bouillon en laurierblad toe en laat de groente in 15 min beetgaar koken. Voeg tijm, slagroom, peper en zout toe en laat de soep nog even koken. Voeg voor het opdienen de fijngehakte peterselie toe. Heerlijk met vers afgebakken brood met echte (kruiden)boter.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen