Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Melk
Yoghurt
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Raapstelen-bosui-soep

Proef de lente in dit soepje met raapstelen en bosui. Roer er tot slot een eitje door en je hebt een kommetje  instant voorjaarsgevoel.

  1. Raapstelen-bosui-soep

Ingrediënten

  • 1 bos raapstelen
  • 1 bos bosui
  • 1/2 liter bouillon
  • 1 ei
  • 1 scheutje olijfolie

Porties

2 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

25 minuten

Bereiding

  1. Was de raapsteeltjes en snij de worteltjes weg. Snij ze daarna klein. 
  2. Was de bosui en snij ze in dunne ringetjes. Houd een beetje apart voor de garnering. 
  3. Snipper de ui en fruit in wat olie zacht en glazig.
  4. Voeg de bouillon toe en breng alles aan de kook. 
  5. Daarna de raapstelen en ei toevoegen en een paar minuten laten doorkoken totdat het ei gestold is, daarbij moet je keihard roeren zodat het ei in kleine sliertjes stolt. 
  6. Garneer tot slot het soepje met de bosuiringetjes en wat versgemalen peper. 

Porties

2 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

25 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen