Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Yoghurt
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Citroenpasta met broccoli

  1. Citroenpasta met broccoli

400 g broccoli

175 g (boekweit) spaghetti

1 à 2 citroenen

50 g parmezaanse kaas

1 dl crème fraîche

vers gemalen peper


Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

  1. Kaas en citroen raspen op een fijne rasp.
  2.  Citroenen persen.
  3.  Broccoli in roosjes en de stronk schillen en in kleine stukjes snijden. Broccoli in 5 à 10 min beetgaar stoven of stomen boven de spaghetti. 
  4. Kaas, crème fraîche, peper en citroenrasp door de pasta roeren. Naar smaak citroensap toevoegen. Citroensap dat over blijft kunt u gebruiken voor het toetje. 
  5. Vanillevla wordt heerlijk fris met citroensap. Meng het sap met appelsap voor een fruitig aperitief.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen