Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Yoghurt
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Roze chocolademousse met zijdentofu en seizoensfruit

Met weinig ingrediënten zet je zo een lekker plantaardig toetje op tafel. Leuke afsluiting van een vegan diner!

  1. Roze chocolademousse met zijdentofu en seizoensfruit

Ingredienten

  • 300 g zijdentofu
  • 200 g roze chocolade (lovechock Passion)
  • Om te garneren:
  • seizoensfruit naar keuze (mango, aardbei, kiwi, bessen bijv.)
  • 1 klein reepje hibiscuschocolade of andere chocolade in langwerpige stukken.
  • evt. nog een takje munt of citroenmelisse

Porties

4 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

20 minuten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain marie of in een magnetron. Goed roeren. 
  2. Laat een beetje afkoelen en klop ondertussen met een garde of mixer de zijdentofu los. 
  3. Meng door elkaar en schep in 4 kommetjes. 
  4. Zet in de koelkast om op te stijven.
  5. Schil en snij een rijpe mango in schijfjes, een kiwi in stukjes en was een paar mooie aardbeien.
  6. Versier de schaaltjes ermee en zet een stukje hibiscuschocolade rechtop erin en een blaadje basilicum, verveine of munt.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

20 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen