1906 makers van Charcuterie - gepassioneerd in het maken van pure en eerlijke producten.
Probeer de ambachtelijke roompaté van 1906 makers van Charcuterie. Gemaakt met varkensvlees van Naturverbund en geïnspireerd door de passie van hun overgrootvader Willem werken ze, 4 generaties slagers later,
aan dezelfde visie: het maken van pure en eerlijke producten.
De basis van ons recept is altijd hetzelfde: vlees van dieren die een fantastisch leven hebben gehad, geen gerommel en enkel natuurlijke toevoegingen. En dat alles bereid met heel veel aandacht en liefde. Met een eerlijke prijs voor zowel jou als consument, als voor onze boeren en voor onze medewerkers.
De inspiratie van hun waarde gedreven visie komt van overgrootvader Willem, die 4 generaties slagers eerder werkte aan dezelfde visie; het maken van pure en eerlijke producten wat begint met het maken van de juiste keuzes voor de grondstoffen. Daarom werken zij alleen met vlees dat komt van dieren die een fantastisch leven hebben gehad en kennen ze alle boeren persoonlijk. Zo werken we samen aan meer dierwaardigheid in de veehouderij met als doel het verbeteren van ons voedselsysteem.
Fosfaat, nitraat, mononatriumglutamaat…. We kunnen het bijna niet uitspreken, dus waarom zouden we het dan in ons mond stoppen? Gelukkig kiezen de makers van deze paté voor enkel natuurlijke toevoegingen en kiezen voor de kracht van de natuur.