Waan je in een warm, ver oord met deze knisperend verse Chinese koolsalade met mango en kokos!
Ingrediënten
1/4 Chinese kool
1 rijpe mango
1 bosje bosuien
2 el rozijnen
1 el (vegan) mayonaise
1 el (vegan) yoghurt
1/2 tl mosterd
1 el geraspte kokos
peper en zout
Porties
2 porties
Bereidingstijd
20 minuten
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
20 minuten
Bereiding
Snijd de kool en bosuitjes in ragfijne reepjes.
Snijd de pit uit de mango en snijd er blokjes van.
Wel de rozijnen een paar minuten in wat lauw water.
Rooster de kokosrasp al omscheppend in een droge koekenpan goudbruin.
Meng kool, mango en rozijnen door elkaar.
Klop de mosterd, mayo en yoghurt in een kommetje door elkaar en schenk over de salade. Schep alles een paar maal goed om. Garneer de salade met de kokos.
Porties
2 porties
Bereidingstijd
20 minuten
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
20 minuten
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.