Geroosterde druiven zijn heerlijk bij een kaasplankje, gebraden kippetje, op een toastje met blauwe kaas of door een salade met noten en halloumi bijvoorbeeld.
Ingrediënten
125 g blauwe druiven
1/2 el olijfolie
1/2 el balsamicoazijn
versgemalen peper
3 takjes tijm
Benodigdheden
Bakplaat
Porties
4 porties
Bereidingstijd
30 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
35 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Leg een tros druiven op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en balsamicoazijn. Maal er wat peper over. Leg de takjes tijm tussen en op de druiven.
Schuif de bakplaat ongeveer 30 minuten in de oven.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.