Op en top zomer met courgette en een mix van tomaten zoals Coeur de Boeuf, cherry & de bontgekleurde wilde tomaatjes.
Ingrediënten
1 pizzabodem
3 tomaten, mix van bijvoorbeeld Coeur de Boeuf, trostomaten en wilde tomaten
1 courgette
2 el ouderwetse mosterd
1 el fijngehakte tijm
40 g geraspte Parmezaanse kaas of blauwe kaas
1 scheutje olijfolie
Porties
4 personen
Bereidingstijd
55 minuten
Voorbereidingstijd
15 minuten
Totale tijd
1 uur en 10 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C (de 6).
Rol het deeg uit in een taartvorm en prik de bodem in met een vork. Bestrijk de bodem met mosterd.
Was de groenten en rasp de courgette. Snijd de tomaten in plakjes. Leg de tomaten op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak ze 15 min.
Bedek vervolgens de taartbodem met courgette en tomaten, zout, peper en bestrooi met tijm en blauwe of Parmezaanse kaas. Bak ongeveer 40 minuten en eet smakelijk!
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.