Een frisse salade die binnen een mum van tijd op tafel staat. De combinatie van verfrissende rode kool met de zoete druifjes en granaatappel is een schot in de roos.
Ingrediënten
halve rode kool
150 g witte druiven
1 granaatappel
5 takjes koriander
5 el amandelschaafsel
2 el wijnazijn
6 el olijfolie
snufje zout en peper
Porties
4 porties
Bereidingstijd
15 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
20 minuten
Bereiding
Snijd de rode kool in dunne reepjes. Halveer de druiven en haal de granaatappelpitjes uit de schil.
Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan lichtbruin. Haal in de tussentijd de blaadjes koriander van de takjes.
Maak de dressing door de olijfolie, de wijnazijn en het zout en peper goed te mengen.
Meng de rode kool, druiven, granaatappelpitjes en de dressing door elkaar in een saladekom.
Strooi als laatste het amandelschaafsel en de blaadjes korinader over de salade. Eet smakelijk!
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.