Deze najaarspasta zit bomvol gezonde poweringrediënten en staat lekker snel op tafel. Koken met seizoensproducten, duurzaam en smaakvol!
Ingrediënten
3 teentjes knoflook
250 g kastanjechampignons
200 g palmkool
200 g gekookte linzen
1 à 2 el roomkaas
400 g fusilli
Porties
4 porties
Bereidingstijd
30 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
35 minuten
Bereiding
Snijd de knoflook in plakjes en fruit in een pan tot het geurig en licht gekleurd is.
Hak ondertussen de palmkool in dunne reepjes en bak mee tot de palmkool zacht begint te worden. Voeg eventueel wat water toe en dek de pan af met een deksel zodat de palmkool gaar kan stomen.
Snijd de champignons in plakjes en bak samen met de linzen mee.
Kook ondertussen de pasta volgens de verpakking gaar.
Doe alle groenten bij de gare pasta in de pan en roer er de roomkaas doorheen. Hoe meer roomkaas, hoe romiger de pasta wordt. Maak af met zout en peper naar smaak.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.