Makkelijk en koolhydraatarm bijgerechtje. Lekker bij rode kool met appeltjes.
500 gram knolselderij
3 eetlepels extra vierge olijfolie
peper en zout
Porties
4 personen
Bereidingstijd
15 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
20 minuten
Snij de knolselderij in plakken of grove stukken (zoals wij hebben gedaan - zie foto) van ongeveer 2 cm breed.
Kook deze plakken knolselderij in ong. 5 minuutjes bijtgaar in een pan met kokend water.
Verhit een (grill)pan op hoog vuur. Als de pan heel heet is kun je de olijfolie er in gieten. Grill de plakken knolselderij aan beide kanten. Bestrooi met wat zout en grove peper. In plaats van de olijfolie in de pan doen, kan je ook met een kwastje de knolselderij plakken met olijfolie insmeren voordat je ze in de pan legt.
Besprenkel eventueel nog met wat geraspte Parmezaanse kaas of kruiden en serveer direct :)
Porties
4 personen
Bereidingstijd
15 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
20 minuten
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.