Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Geroosterde knolselderij uit de oven

Makkelijk en koolhydraatarm bijgerechtje. Lekker bij rode kool met appeltjes. 

  1. Geroosterde knolselderij uit de oven
  • 500 gram knolselderij
  • 3 eetlepels extra vierge olijfolie
  • peper en zout

Porties

4 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

20 minuten

  1. Snij de knolselderij in plakken of grove stukken (zoals wij hebben gedaan - zie foto) van ongeveer 2 cm breed.
  2. Kook deze plakken knolselderij in ong. 5 minuutjes bijtgaar in een pan met kokend water.
  3. Verhit een (grill)pan op hoog vuur. Als de pan heel heet is kun je de olijfolie er in gieten. Grill de plakken knolselderij aan beide kanten. Bestrooi met wat zout en grove peper. In plaats van de olijfolie in de pan doen, kan je ook met een kwastje de knolselderij plakken met olijfolie insmeren voordat je ze in de pan legt.
  4. Besprenkel eventueel nog met wat geraspte Parmezaanse kaas of kruiden en serveer direct :)

    Porties

    4 personen

    Bereidingstijd

    15 minuten

    Voorbereidingstijd

    5 minuten

    Totale tijd

    20 minuten

    Winkelmand

    Je winkelmand is leeg.

    Bestellen