Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Warme cranberry-appelpunch

Voor als je een herfstdineetje geeft: lekker vooraf borrelen met deze punch!  Je kunt hem ook koud drinken, mocht het een zwoele Indian Summer worden. 

  1. Warme cranberry-appelpunch

Ingrediënten

  • 1 fles demi sec appelcider
  • 500 ml appelsap
  • 1 fles Terschellinger cranberrydrink
  • 2 kaneelstokjes
  • 3 anijssterren
  • evt. wat honing of agavesiroop
  • 1 appel in dunne schijfjes
  • 1 handje gedroogde cranberries
  • Voor de garnering: schijfjes gedroogde appelchips

Verder nodig

  • grote glazen bokaal of schaal

Porties

voor ongeveer 2 liter

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

15 minuten

Bereiding

  1. Meng in een pan de cider met de appelsap en cranberrydrink. Voeg vervolgens de kaneelstokjes en anijssterren toe.
  2. Hou je van zoet, voeg dan naar smaak wat lepels honing of siroop toe.
  3. Laat 20 minuten trekken op een matig hete warmtebron.
  4. Schenk in een mooie glazen bokaal en voeg de appel en cranberries toe.
  5. Schep met een soeplepel in theeglazen en versier met de gedroogde appelchips en evt. nog een anijsster of kaneelstokje.

    Porties

    voor ongeveer 2 liter

    Bereidingstijd

    10 minuten

    Voorbereidingstijd

    5 minuten

    Totale tijd

    15 minuten

    Winkelmand

    Je winkelmand is leeg.

    Bestellen