Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Banaan met amandel en room

Romig bananentoetje met luchtig amandelbeslag

  1. Banaan met amandel en room

2 bananen 

1 dl room 

2 el suiker 

2 eiwitten 

40 g amandelmeel

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Pel de bananen, snijd ze in de lengte door en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Giet de room eroverheen. Klop de eiwitten stijf, voeg de suiker eraan toe en klop deze massa opnieuw stijf. Schep voorzichtig de gemalen amandelen door het eiwit en verdeel deze massa over de bananen Verwarm de oven voor op 200 graden. Plaats de ovenschaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat de bananen in ongeveer 10 min gaar bakken. Variatie: Neem in plaats van eiwit, suiker en amandelen 100 g verkruimelde bitterkoekjes. Giet de room over de met bitterkoekjes bestrooide bananen en bak deze ook ongeveer 10 min in een voorverwarmde oven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen