Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Pastei met bietjes en hazelnoten

Bietjesschoteltje met noten uit de oven. Eet er rijst of een graan bij en een salade.

  1. Pastei met bietjes en hazelnoten

Ingrediënten

  • 350 g bieten 
  • 2 sjalotten 
  • 70 g volkorenmeel 
  • 75 g hazelnoten, fijngehakt 
  • 1 1/2 dl melk of room 
  • 1 el zonnebloemolie 
  • een mespunt koriander 
  • peper en zout

Porties

4 porties

Bereidingstijd

1 uur oventijd

Voorbereidingstijd

15 minuten

Totale tijd

1 uur en 15 minuten

Bereiding

  1. Was en schil de rauwe bieten en rasp ze fijn. 
  2. Snipper de sjalotten en meng ze met de overige ingrediënten door de bietjes. 
  3. Schep het mengsel in een ingevette ovenschaal en bak de schotel in een voorverwarmde oven ongeveer een uur op 180ºC (eerst een half uur afgedekt en dan ongeveer een half uur zonder deksel).
  4. Ook lekker met rozijnen erdoor. 
  5. Serveer met rijst en een salade.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

1 uur oventijd

Voorbereidingstijd

15 minuten

Totale tijd

1 uur en 15 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen