Altijd goed: een lekker omeletje als lunch of snelle avondmaaltijd. Mooie kleurtjes ook op je bord.
omelet:
3 eieren
1/2 paksoi
1/2 paprika
1 uitje
scheutje olie
klontje boter
2 stengels bosui in ringetjes
peper en zout
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Roerbak de gewassen en gesneden groenten beetgaar in een beetje olie. Klop de eieren met een beetje peper en zout los. Zet een koekenpan met een klontje boter op het vuur en giet hierin het eimengsel. Bak de omelet aan beide kanten lichtbruin. Verdeel de groenten over de omelet en bak deze nog een paar minuten mee. Klap de omelet dubbel en serveer direct. Lekker bij rijst of bulgur en een salade.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.