Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Koolsalade met druiven en cashewnoten

Frisfruitige salade met sappige druiven en cashews.

  1. Koolsalade met druiven en cashewnoten

Ingrediënten

  • 1/2 spitskool of 1/2 paksoi of 1/2 Chinese kool
  • een scheut (walnoot)olie
  • 2 el wijnazijn 
  • 1 el appeldiksap 
  • versgemalen peper 
  • 50 g cashewnoten 
  • handje zoete druiven
  • 1 tl dille (liefst vers)  
  • olie om in te bakken

Porties

4 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

15 minuten

Bereiding

  1. Snij de kool in dunne reepjes. 
  2. Klop een dressing  van de overige ingrediënten en schep door de salade.
  3. Bak de cashewnoten rondom goudbruin in een scheutje olie. 
  4. Halveer de druiven (evt ontpitten) en verdeel met de noten over de salade.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

15 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen