Pasta met raapsteeltjes, ei en cherrytomaten. Lekker voorjaar !
1 bosje raapstelen
1 ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
6 cherry tomaatjes
150 g spaghetti
3 el tomatenpuree
2 eieren, hard gekookt
een scheutje (zonnebloem)olie
peper en zout
bieslook en/of peterselie naar smaak
-
-
-
-
Was de raapsteeltjes, snijd de worteltjes eraf en snijd de groente in 3 cm brede stukken. Fruit de ui met knoflook in olie en voeg er dan de gesneden raapsteeltjes en stukjes tomaat bij. Laat het mengsel 15 min zachtjes stoven en voeg daarna de tomatenpuree erbij. Kook ondertussen de spaghetti gaar. Snijd de gekookte eieren in stukken en meng die door de saus. Breng de saus op smaak met peper en zout. Dien de spaghetti op met de saus erover en strooi verse bieslook en/of peterselie erover.