Citroenen zijn niet alleen heel lekker in verschillende gerechten of drankjes, maar worden ook veel gebruikt als natuurlijk schoonmaakmiddel.
citroen
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Citroensap haalt net als zout en azijn de smaak van veel groenten en fruit in gerechten extra naar boven.
Citroensap is heerlijk in een saladedressing samen met olijfolie, peper, zout en mosterd.
Een scheutje citroensap in een venkel, selderij, rode bieten of vissoep geeft een pittige frisse smaak aan deze soepen.
Een fruitsalade is pas echt lekker fris van smaak met een lepel citroensap er door.
Bij verkoudheid of griep is een glas warm water met citroensap en honing een verwarmende en verkwikkende vitaminebron.
Een schijfje citroen is lekker in de thee en frisdrank.
Citroensap gaat bruinverkleuring tegen van gesneden vruchten zoals bijvoorbeeld appel, banaan en avocado.
Van de schil van biologische citroenen kunt u het dunne gele laagje afraspen met een fijne rasp en dit gebruiken in frisdrank, thee, marmelade, cake en gebak.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.