Pastasalade met groente, lekker bij een BBQ of als lunchsalade
macaroni voor 2 personen, bijvoorbeeld farfalle, ongeveer 200 g
1 bouillonblokje
150 g sperziebonen
1 ui, gesnipperd
150 g wortel
100 g jong belegen kaas, in blokjes
evt 60 g ham in blokjes
evt 1 tl sesamolie
Dressing:
2 el mayonaise
1 dl volle yoghurt
2 el azijn
2 tl kerriepoeder
peper en zout
-
-
-
-
Kook de pasta in water met bouillon beetgaar. Snijd de sperziebonen en wortel in stukjes van ongeveer 3 cm. Kook de bonen en de wortel in ongeveer 15 min in water beetgaar. Laat de groente in een vergiet uitlekken. Fruit de ui en voeg er na een paar minuten de boontjes, wortel en sesam-olie bij. Roer alles door elkaar en voeg dan de macaroni toe. Klop de dressing. Laat de salade afkoelen en meng er dan de blokjes kaas, evt ham en de dressing door.