Snijd de komkommer door de helft en vervolgens in reepjes. Doe ze in een kom en besprenkel ze met zout. Plaats een deksel of bord erbovenop en zet minstens een uur weg. Spoel de komkommer af met water en verwijder het zout. Doe de knoflook en gember in een vijzel en maak ze fijn (kan eventueel ook met een lepel). Voeg het knoflook gember mengsel toe aan de komkommer. Snijd de bosui in dunne plakjes en doe deze samen met de chilipoeder, honing en azijn bij de komkommer. Snijd het halve bosje koriander fijn en meng deze er ook doorheen. Bewaar de rest voor de garnering. Zet de komkommer salade minimaal een nacht in de koelkast. Serveer bij een rijstgerecht.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.