Dit heb je nodig voor 2 glazen:
3 dl pure wortelsap (bijvoorbeeld Odin wortelsap van Rodelika-wortels)
1 1/2 dl (bloed) sinaasappelsap
1 1/4 cm verse gemberwortel, geschild
een handje ijsklontjes
2 mooie glazen
2-4 rietje
satè prikker
-
-
-
-
Doe wortelsap sinaasappelsap bij elkaar in een maatbeker en roer even goed door elkaar. Knijp de gember fijn in een knoflookpers en vang ongeveer een halve theelepel gember sap op. Meng het gember sap door de het sap mengsel en zet geheel even in de koelkast. Doe ondertussen een paar schijfjes wortel aan de satè prikker. Neem twee mooie glazen. Doe in elk glas een paar ijsklontjes. Schenk het sap mengsel erover heen en zet in elk glas 1 a 2 rietjes en klaar is uw cocktail. Ps voor de liefhebbers kan er een scheutje wodka(of twee) bij.