Javascript staat uit in uw browser. Het is hierdoor mogelijk dat de website niet volledig functioneert.
Producten
Aanbiedingen
Recepten
Doe mee
Doe mee
Groenteabonnement
Doe mee
Groenteabonnement
Abonneren
Inhoud
Afhaalpunten
Lidmaatschap en ledenvoordeel
Doe mee
Lidmaatschap en ledenvoordeel
AFM-infodocument lidmaatschap & ledenvoordeel
Verkiezingsreglement voor participerende leden Coöperatie Odin UA
Odin account
Online boodschappen
Punten sparen
Schenken
Actueel
Actueel
Nieuws
Activiteiten
Vacatures
Veiligheidswaarschuwingen
Publicaties
Actueel
Publicaties
Odin magazine
Odin receptenboekje
Over Odin
Over Odin
Werken aan een betere wereld, al sinds 1983
Coöperatie
Winkels
Foodcafé
Markt
Afhaalpunten abonnementen
Afhaalpunten boodschappen
Groothandel
Imkerij
Boerderij
Duurzaam & sociaal
Geschiedenis
Service
Service
Certificaten
Contact
Contactformulier
Meest gestelde vragen
Service
Meest gestelde vragen
Algemene vragen
Lidmaatschap & Ledenvoordeel
Ledenpas
Online bestellen
Account aanmaken en inloggen
Groente- en/of fruitabonnementen
Duurzaamheid
Winkels
Wijzigingen doorgeven
Nieuwsbrieven
Actievoorwaarden
Disclaimer
Cookies
Privacy
Online bestellen
Account
Zoek door producten
Zoek door recepten
Algemeen zoeken
Producten
Recepten
Overig
Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Andere zochten:
Zoeken
Sluiten
Inloggen
Mijn Odin
Odin account
Saldo
Gegevens
Lidmaatschap & ledenvoordeel
Favoriete artikelen
Favoriete recepten
Bestelhistorie
Nieuwsbrieven
Uitloggen
0
Winkelmand
Home
Recepten
Zwitserse oranjekoek
Zwitserse oranjekoek
Ingrediënten
300 g wortel, geraspt op een fijne rasp
6 eieren
250 g suiker
75 g tarwebloem
2 el citroensap
evt 1 tl citroenschilrasp
een snufje kruidnagel
een mespuntje zout
mespuntje nootmuskaat
60 tot 100 g hazelnoten of amandelen, grof gehakt of gemalen
evt een scheutje appel of perenlikeur
Benodigheden
fijne rasp
ovenschaal of bakvorm
Porties
10 porties
Bereidingstijd
1 uur en 15 minuten
Voorbereidingstijd
10 minuten
Totale tijd
1 uur en 25 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Splits de eieren en klop de dooiers met de suiker tot schuim.
Roer er de overige ingrediënten, behalve het eiwit door.
Sla de eiwitten schuimig en schep dit voorzichtig door het beslag.
Schep het beslag in een ingevette ovenschaal met diameter van ongeveer 26 cm.
Bak de koek in ca 45 min goudbruin.
Porties
10 porties
Bereidingstijd
1 uur en 15 minuten
Voorbereidingstijd
10 minuten
Totale tijd
1 uur en 25 minuten
Gerelateerde recepten
Wortelkoekjes met appel en gember
Vegan citroentaartje
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Annuleren
Inloggen
Home
Recepten
Producten
Inloggen
Mijn Odin
Odin account
Saldo
Gegevens
Lidmaatschap & ledenvoordeel
Favoriete artikelen
Favoriete recepten
Bestelhistorie
Nieuwsbrieven
Uitloggen
0
Winkelmand
Meer
Meer
Contact
Contactformulier
Nieuwsbrieven
Odin winkels
Doe mee
Onze idealen
Zo werkt ledenvoordeel
Meest gestelde vragen
Delen
Volgen
Winkelmand
Je winkelmand is leeg.
Bestellen
Deze browser wordt niet ondersteund.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.