Kneed van bloem, zout, boter, kaneel en suiker een samenhangend deeg. Laat het deeg in een afgedekte kom ongeveer een half uur in de koelkast staan. Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet een boterkoekvorm in en bekleed deze met het deeg. Verdeel de noten gelijkmatig over het deeg. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in schijfjes. Leg de schijfjes dakpansgewijs op het deeg met noten. Besprenkel de appelschijfjes met citroensap en bestrooi het geheel naar wens met suiker. Bak het appeltaartje in ruim een half uur goudkleurig. Serveer in smalle punten.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.