Fijne stamppot van knapperige paksoy met hartige uiringen. Voor de frisse touch: lekker met piccalilly
Ingredienten
750 g aardappelen
zout en peper
1 grote ui
1 struik paksoi
75 g mosterdkaas
2 el bloem
10 g boter
1/2 bekertje zure room
evt 1 el piccalilly of mosterd
Porties
2 porties
Bereidingstijd
20
Voorbereidingstijd
10 minuten
Totale tijd
30 minuten
Bereiding
Kook de aardappelen in water met wat zout gaar.
Pel de ui en snijd hem in ringen.
Snij de paksoi in dunne repen en de kaas in blokjes.
Wentel de uienringen door de bloem en bak ze in de hete olie op hoog vuur bruin.
Stamp de aardappelen met enkele lepels kookvocht fijn en schep er de paksoi reepjes, de kaas, de zure room, de piccalilly (of mosterd) en wat peper en zout door.
Warm de stamppot goed door en garneer met de uienringen.
Porties
2 porties
Bereidingstijd
20
Voorbereidingstijd
10 minuten
Totale tijd
30 minuten
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.