Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Boekweitpannenkoek met banaan en honingsaus

Lekker ontbijtje  voor de zondagochtend. Boekweitmeel in het beslag maakt pannenkoeken extra lekker!

Je kunt er ook nog wat geroosterde walnoten overheen strooien. Feestje op je bord! 

  1. Boekweitpannenkoek met banaan en honingsaus

Maak pannenkoekenbeslag van: 

50 g boekweitmeel 

50 g tarwemeel 

1 ei 

3 dl melk 

Voor de saus: 

4 el slagroom

2 el honing

1 banaan 

boter om in te bakken

4 el (geiten)kwark

Porties

2 porties

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

15 minuten

Bereiding

  1. Maak het pannenkoekenbeslag. Bak er kleine pannenkoekjes van die je kunt stapelen. Hou ze warm op een bord dat je op een pan warm water zet. Deksel of ander bord erop en je kunt ze warm eten. 
  2. Snij de gepelde banaan in schuine plakken. 
  3. Verhit een klontje boter in een koekenpan met een antiaanbaklaag en verdeel de helft van de plakken banaan over de bodem van de pan. Druppel er 1 el honing over. Laat de banaanplakjes nu iets karamelliseren in de honing, voeg de slagroom toe en roer dat er even doorheen.
  4. Verdeel de pannenkoekjes over 2 borden met de banaan en saus erop en wat geitenkwark. 

Porties

2 porties

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

15 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen