Een eenvoucig ovenschoteltje met andijvie en aardappel. Lekker bij een gevulde portabella of een stukje vlees of vis.
Ingrediënten
250 g andijvie, in reepjes
4 middelgrote aardappelen, in dunne schijfjes
1 ui, in ringen
100 ml melk
(Odin kruiden)zout
zout en peper naar smaak
100 g geraspte pittige kaas
ovenschaal, in geolied
Porties
4 porties
Bereidingstijd
40 minuten
Voorbereidingstijd
10 minuten
Totale tijd
1 uur
Bereiding
Verwarn de oven voor op 180 ˚C.
Leg de helft van de aardappelschijfjes in de ovenschaal. Bestrooi met peper en zout.
Leg een laagje andijvie op de aardappelen.
Hierop leg je de uien.
Dek af met de rest van de aardappelschijfjes. Bestrooi met peper en zout.
Schenk de melk over de aardappelen. Strooi de geraspte kaas erover. Dek af met aluminiumfolie. Zet ongeveer 40 minuten in de oven. Haal de folie eraf en laat de kaas nog even goudbruin worden.
Porties
4 porties
Bereidingstijd
40 minuten
Voorbereidingstijd
10 minuten
Totale tijd
1 uur
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.