1/2 krop ijsbergsla
50 g rode sla
1 zakje winterpostelein
100 g champignons
100 g oesterzwammen
1/2 citroen
100 g gepelde garnalen
2 el peterselie, fijngehakt
4 el arachideolie
1/2 el witte-wijnazijn
peper
-
-
-
-
De 2 slasoorten en de winterpostelein wassen, schoonmaken en fijnsnijden. De paddenstoelen afborstelen, het voetje verwijderen en de paddenstoelen vervolgens in dunne schijfjes snijden. De sla met de winterpostelein en de gehakte peterselie mengen en in het midden van koude borden schikken. Een vinaigrette bereiden met de helft van de arachideolie, de wijnazijn en peper (geen zout). Over de salade gieten. In de resterende olie de paddenstoelen kort bakken op een hevig vuur, kruiden met peper en over de salade verdelen. Op de salade de garnalen schikken en garneren met een schijfje citroen en peterselie.