Makkelijk en smaakvol recept met gevulde portobella's!
2 portobella’s, zonder steeltjes
225 g spinazieblaadjes, geblancheerd en gehakt, uitgeknepen
100 g tomaatjes
1/2 citroen, sap
125 g camembert, brie of geitenkaas
1 teentje knoflook
1 tl gedroogde tijm
2 el olijfolie
zout en zwarte peper, versgemalen
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
De portobella’s in een ovenschaal leggen.
Olijfolie, citroensap, knoflook en tijm vermengen en dit over de portobella’s scheppen.
De portobella’s 10 min bakken in de oven op 180 graden.
De spinazie, tomaatjes en kaas op de portobella’s leggen, op smaak brengen met peper en zout, en vervolgens onder de voorverwarmde gril plaatsen tot de kaas is gesmolten.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.