1 bos zilverstelen
1/2 rode ui
1 teentje knoflook
1 sneetje (oud) witbrood
50 g verse geitenkaas
1-2 el olijfolie
zout, peper
-
-
-
-
Het brood in blokjes snijden, zonder korsten.
De knoflook fijnhakken.
In een wok of koekenpan de helft van de olie verhitten en hierin de helft van de knoflook 1 min bakken. De broodblokjes toevoegen en deze in 2 min bruin bakken. De croûtons op keukenpapier laten uitlekken.
De zilverstelen wassen en laten uitlekken.
De ui pellen en snipperen.
De rest van de olie in een wok verhitten en de ui en de rest van de knoflook hierin 2 min fruiten.
De zilverstelen in gedeelten toevoegen en 4 à 5 min roerbakken tot deze geslonken en gaar is. Het vrijgekomen vocht afgieten.
De geitenkaas in blokjes snijden.
De zilverstelen met zout en peper (en eventueel een scheutje olie) op smaak brengen.
De geitenkaas en de croutôns over de zilverstelen verdelen en direct serveren.