Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Boerenkoolsoep met bonen en knoflook

Vullende maaltijdsoep met boerenkool, rijst en bonen. Lekker met een stuk boerenbrood erbij. 

  1. Boerenkoolsoep met bonen en knoflook
  • 300 g boerenkool
  • 370 g gekookte bruine bonen
  • 200 g gekookte rijst
  • 200 g rookworst of gerookte tofu
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el tomatenpuree
  • 1/2 liter groentebouillon
  • olijfolie

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

  1. Boerenkool in de bouillon in ongeveer 10 min gaar koken. 
  2. Bonen, rijst en tomatenpuree de laatste 5 min meekoken. 
  3. Knoflook boven de soep uitpersen. 
  4. Rookworst in plakjes snijden, in een paar minuten krokant bakken in olie. 
  5. Op het laatst aan de soep toevoegen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen