Kruidige aardappeltjes uit de oven op frisse sla geserveerd.
1/2 krop sla
6 grote vastkokende aardappelen
1 takje rozemarijn of 2 tl gedroogde rozemarijn
olijfolie
zeezout
1 el mayonaise
1 el yoghurt
1 teen knoflook
vers gemalen peper
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Aardappelen wassen en bijna gaar koken in de schil. Oven voorverwarmen op 180°C. Platte ovenschaal invetten met olijfolie. Aardappelen in 4 of 6 stukjes snijden, in de ovenschaal leggen en ruim beschenken met olijfolie. Rozemarijn en zout erover strooien. Aardappelen in de oven zetten en een klein halfuurtje bakken. Mayonaise, yoghurt en peper mengen. Knoflook erboven uitpersen en roeren. Sla wassen en op de borden verdelen. Aardappelen op de sla serveren met het knoflooksausje.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.