Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Suikermaïs met korianderkwark

Maiskolven kook je in weinig water in het blad gaar. Dat geeft meer smaak aan de korrels. 

Frisse dip erbij en je kunt lekker knagen. 

Ingrediënten

  • 2 suikermaïs
  • 200 g volle kwark
  • 1 bosje koriander
  • zeezout naar smaak

Porties

4 porties

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Maïs met blad in ongeveer 30 min gaar stoven in een wijde pan met 2 cm water. Maïskorrels van met blad gestoofde kolven zijn smaakvoller.
  2. Let goed op dat er water in de pan blijft, anders brandt het aan.
  3. Koriander fijn hakken en mengen met kwark en zout. 
  4. Bladeren van de maïskolven verwijderen en serveren met korianderkwark. 
  5. Lekker met een stukje brood.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen