Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Scarola (andijvie) met Parmezaanse kaas

Scarola is een Italiaanse andijviesoort. Vanwege zijn fijne, knapperige smaak wordt de groente in Italië rauw gegeten.

  1. Scarola (andijvie) met Parmezaanse kaas

Ingrediënten

  • 1 krop scarola
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 1 citroen
  • klein stukje gember of 1/2 tl gemberpoeder
  • scheutje olijfolie

Porties

4 porties

Bereidingstijd

5 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

10 minuten

Bereiding

  1. Andijviebladeren van de stronk plukken, wassen en uit laten lekken. 
  2. Kaas raspen op een fijne rasp. 
  3. Citroen uitpersen. Gember schillen en raspen op een fijne rasp. Olie, citroensap en gember mengen.
  4. Andijvie verdelen op een platte schaal. Dressing erover schenken. Kaas over de salade strooien. 

Porties

4 porties

Bereidingstijd

5 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

10 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen