Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Rode koolsalade met appel en gembersiroop

Heerlijk verfrissende koolsalade. Lekker luchtig bij een wat zwaarder hoofdgerecht.

  1. Rode koolsalade met appel en gembersiroop

200 g rode kool

1 appel

2 el (gember)siroop, diksap of honing

1/2 tl zout

1/2 tl kruidnagelpoeder

1/2 tl kaneel

1 citroen

3 el olijfolie


Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Citroen raspen op een fijne rasp. Rasp alleen de gele schil. Het witte velletje eronder is erg bitter. Citroen uitpersen. Rode kool zeer fijn schaven, kneuzen in je handen of met een houten stamper en mengen met citroensap, citroenrasp, olie, zout, kaneel, kruidnagel en gembersiroop. Laat de kool minimaal een uur staan. Appels raspen en door de salade mengen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen