Crispy rucola door romige bonen-aardappelpuree. Een fijn simpel stamppotje voor alle seizoenen.
1 bosje rucola
750 g kruimige aardappelen
1 potje witte bonen in tomatensaus (370 ml)
200 g jong belegen kaas
1 teen knoflook
scheutje ketjap manis
zeezout naar smaak
olijfolie
Porties
4 porties
Bereidingstijd
25 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
30 minuten
Aardappelen schillen en gaar koken.
Knoflook fijn hakken en fruiten in olie.
Witte bonen opwarmen.
Kaas in blokjes snijden.
Rucola wassen en kleiner snijden.
Aardappelen stampen.
Alle ingrediënten mengen. Tip: Vervang de helft van de aardappelen voor pastinaak. Het geeft de stamppot een zacht zoete smaak, waardoor je de zoete ketjap kunt vervangen voor tamari.
Porties
4 porties
Bereidingstijd
25 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
30 minuten
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.