Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Rucolastamppot met witte bonen

Crispy rucola door romige bonen-aardappelpuree. Een fijn simpel stamppotje voor alle seizoenen.

  1. Rucolastamppot met witte bonen
  • 1 bosje rucola
  • 750 g kruimige aardappelen
  • 1 potje witte bonen in tomatensaus (370 ml)
  • 200 g jong belegen kaas
  • 1 teen knoflook
  • scheutje ketjap manis
  • zeezout naar smaak
  • olijfolie


Porties

4 porties

Bereidingstijd

25 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

30 minuten

  1. Aardappelen schillen en gaar koken. 
  2. Knoflook fijn hakken en fruiten in olie. 
  3. Witte bonen opwarmen. 
  4. Kaas in blokjes snijden. 
  5. Rucola wassen en kleiner snijden. 
  6. Aardappelen stampen. 
  7. Alle ingrediënten mengen.                                                                                                                                                                                                                                                Tip: Vervang de helft van de aardappelen voor pastinaak. Het geeft de stamppot een zacht zoete smaak, waardoor je de zoete ketjap kunt vervangen voor tamari.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

25 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen