Javascript staat uit in uw browser. Het is hierdoor mogelijk dat de website niet volledig functioneert.
Producten
Aanbiedingen
Recepten
Doe mee
Doe mee
Groenteabonnement
Doe mee
Groenteabonnement
Abonneren
Inhoud
Afhaalpunten
Lidmaatschap en ledenvoordeel
Doe mee
Lidmaatschap en ledenvoordeel
AFM-infodocument lidmaatschap & ledenvoordeel
Verkiezingsreglement voor participerende leden Coöperatie Odin UA
Odin account
Online boodschappen
Punten sparen
Schenken
Actueel
Actueel
Nieuws
Activiteiten
Vacatures
Veiligheidswaarschuwingen
Publicaties
Actueel
Publicaties
Odin magazine
Odin receptenboekje
Over Odin
Over Odin
Werken aan een betere wereld, al sinds 1983
Coöperatie
Winkels
Foodcafé
Markt
Afhaalpunten abonnementen
Afhaalpunten boodschappen
Groothandel
Imkerij
Boerderij
Duurzaam & sociaal
Geschiedenis
Service
Service
Certificaten
Contact
Contactformulier
Meest gestelde vragen
Service
Meest gestelde vragen
Algemene vragen
Lidmaatschap & Ledenvoordeel
Ledenpas
Online bestellen
Account aanmaken en inloggen
Groente- en/of fruitabonnementen
Duurzaamheid
Winkels
Wijzigingen doorgeven
Nieuwsbrieven
Actievoorwaarden
Disclaimer
Cookies
Privacy
Online bestellen
Account
Zoek door producten
Zoek door recepten
Algemeen zoeken
Producten
Recepten
Overig
Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Andere zochten:
Zoeken
Sluiten
Inloggen
Mijn Odin
Odin account
Saldo
Gegevens
Lidmaatschap & ledenvoordeel
Favoriete artikelen
Favoriete recepten
Bestelhistorie
Nieuwsbrieven
Uitloggen
0
Winkelmand
Home
Recepten
Lentesoep
Lentesoep
Ingredienten
2 stengeluien
1/2 bosje peterselie
1/2 bosje citroenmelisse
25 g
30 g boter
30 g bloem
750 ml volle melk
zeezout naar smaak
vers gemalen peper
Benodigdheden
Pan met dikke bodem
Snijplank
Steelpannetje
Porties
2 porties
Bereidingstijd
15minuten
Voorbereidingstijd
15 minuten
Totale tijd
30minuten
Bereiding
Groene gedeelte van de stengeluien in dunne ringetjes snijden.
Citroenmelisse en peterselie fijn hakken.
Melk verwarmen.
Witte gedeelte van de stengeluien fijn snipperen en fruiten in boter in een pan met dikke bodem totdat ze glazig zijn.
Bloem over de uien strooien en roeren. Al roerende de melk langzaam toevoegen. Net zo lang blijven roeren totdat er een gladde soep ontstaat.
Kruiden aan de soep toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
Porties
2 porties
Bereidingstijd
15minuten
Voorbereidingstijd
15 minuten
Totale tijd
30minuten
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Annuleren
Inloggen
Home
Recepten
Producten
Inloggen
Mijn Odin
Odin account
Saldo
Gegevens
Lidmaatschap & ledenvoordeel
Favoriete artikelen
Favoriete recepten
Bestelhistorie
Nieuwsbrieven
Uitloggen
0
Winkelmand
Meer
Meer
Contact
Contactformulier
Nieuwsbrieven
Odin winkels
Doe mee
Onze idealen
Zo werkt ledenvoordeel
Meest gestelde vragen
Delen
Volgen
Winkelmand
Je winkelmand is leeg.
Bestellen
Deze browser wordt niet ondersteund.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.