Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Asperges met ei, olijven en citroenmelisse

Een variant op de klassieke asperges. Dit keer met olijven en citroenmelisse, dat nu weer overal te vinden is. Je kunt het ook vervangen door basilicum. 

  1. Asperges met ei, olijven en citroenmelisse

Ingredienten

  • 500 g asperges
  • 2 eieren
  • 1/2 bosje citroenmelisse
  • 6 olijven 
  • vers gemalen peper
  • (olijf)olie

Porties

2 porties

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

30 minuten

Bereiding

  1. Kook de eieren hard en laat ze afkoelen.
  2. Schil de asperges met een dunschiller en kook in ongeveer 10 min. gaar.
  3. Snij de olijven in ringetjes en hak de citroenmelisse fijn.  
  4. Pel de eieren en snij ze fijn of rasp ze op een grove rasp.
  5. Olijven, ei en citroenmelisse mengen met peper en een scheutje olie.
  6. Ei-olijftapenade over de asperges serveren
  7. Lekker met pasta.

Porties

2 porties

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen