Eenvoudig bijgerecht met knapperige zonnebloempitten en zoutige feta (of de plantaardige variant). Lekker bij rijst of een ander graan en een wortelsalade met dadelsnippers bijvoorbeeld.
Ingrediënten
1/2 spitskool
150 g feta of feto (vegan)
50 g zonnebloempitjes
1/2 bosje verse koriander of peterselie
klein scheutje ketjap manis
olijfolie
Porties
4 porties
Bereidingstijd
20 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
25 minuten
Bereiding
Snij de spitskool in reepjes en stoof in ongeveer 10 min gaar in olie en een klein scheutje water.
Rooster de zonnepitten in een droge koekenpan goudbruin.
Hak de koriander fijn.
Snij feta of feto in kleine blokjes en roer samen met de koriander door de spitskool.
Blus de zonnebloempitjes af met ketjap en strooi over de groente.
Lekker met rijst of een ander graan en een wortelsalade.
Porties
4 porties
Bereidingstijd
20 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
25 minuten
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.