Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Spitskool met feta, zonnebloempitjes en koriander

Eenvoudig bijgerecht met knapperige zonnebloempitten en zoutige feta (of de plantaardige variant). Lekker bij rijst of een ander graan en een wortelsalade met dadelsnippers bijvoorbeeld.

  1. Spitskool met feta, zonnebloempitjes en koriander

Ingrediënten

  • 1/2 spitskool
  • 150 g feta of feto (vegan)
  • 50 g zonnebloempitjes
  • 1/2 bosje verse koriander of peterselie
  • klein scheutje ketjap manis
  • olijfolie


Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

25 minuten

Bereiding

  1. Snij de spitskool in reepjes en stoof in ongeveer 10 min gaar in olie en een klein scheutje water. 
  2. Rooster de zonnepitten in een droge koekenpan goudbruin.
  3. Hak de koriander fijn. 
  4. Snij feta of feto in kleine blokjes en roer samen met de koriander door de spitskool.
  5. Blus de zonnebloempitjes af met ketjap en strooi over de groente.  
  6. Lekker met rijst of een ander graan en een wortelsalade.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

25 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen