Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Stamppotje met paprika en rucola

Lekker makkelijk te maken stamppot met crispy rucola en gestoofde paprika en ui.

  1. Stamppotje met paprika en rucola

1 kg biologische aardappelen

2 rode paprika’s 

2 uien

3 eetlepels olijfolie 

100 gram rucola

evt. 60 g geroosterde noten of pijnboompitten

Porties

4-6 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

  1. Kook de aardappels in weinig water in 20 minuten gaar.
  2. Snijd de paprika’s in repen. 
  3. Pel de uien en snijd ze in partjes. 
  4. Verwarm de olijfolie in een pan. 
  5. Schep de paprika en ui erdoor en bak ze 2-3 minuten.
  6. Voeg 75 ml water toe en wat zout en versgemalen peper en smoor de groente afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar. 
  7. Doe de aardappelen over in een warme schaal en stamp ze grof. 
  8. Schep de paprika met ui en de rucola erdoor. Bestrooi eventueel met pijnboompitjes of wat gehakte nootjes.
  9. Breng het stamppotje op smaak met zout en versgemalen peper. 
  10. Lekker bij braadworstjes uit de grillpan of een vegetarische vleesvervanger.

Porties

4-6 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen