Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Groenselderij met spek, knoflook en kaneel

Lekker bij graan of rijst, dit recept met groenselderij. Eet er wortelsalade bij met rozijntjes. 

  1. Groenselderij met spek, knoflook en kaneel

Heerlijk geurende selderij

300 g groenselderij

2 tomaten

2 tenen knoflook

50 g dobbelsteentjes spek

1/2 tl kaneel

scheutje olijfolie


Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Spek krokant bakken in olie. Knoflook pellen en fijn hakken. 
  2. Spek uit de pan scheppen en apart bewaren. Knoflook fruiten in het overgebleven vet. 
  3. Kaneel toevoegen. 
  4. Tomaten van kroontje en steelaanzet ontdoen, klein snijden en toevoegen aan de knoflook.
  5. Groenselderij met blad in kleine stukjes snijden en, eventueel met een heel klein scheutje water, aan de tomaten toevoegen. 
  6. Met deksel in ongeveer 5 min gaar stoven.
  7. Spek toevoegen.
  8. Lekker met rijst of een ander graan en een wortelsalade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen