Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Quesadillas met feta en tuinbonen spread

Quesadilla's kun je altijd eten: als snack, bij de borrel, picknick, lunch of als volledige maaltijd met een salade erbij. 

Deze variant heeft een romige vulling van feta en tuinbonen. Echt lekker! 

  1. Quesadillas met feta en tuinbonen spread

Ingrediënten

  • 4 wraps 
  • 400 g verse tuinbonen
  • 90 g (schapen)feta
  • handvol munt 
  • 1/2 rode ui 
  • 1/2 teen knoflook
  • 1 el olijfolie
  • sap van een halve citroen
  • peper en zout
  • 1/2 courgette


Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Bereiding

  1. Dop de tuinbonen en kook ze in twee tot vijf minuten gaar. 
  2. Verbrokkelde feta en snij de ui in stukken. Doe dit samen met de tuinbonen,munt, gepelde teen knoflook, olijfolie en het sap van een citroen in een ke ukenmachine. Maal dit tot een grove spread en breng het op smaak met peper en zout. 
  3. Snij de courgette in dunne plakken en grill deze aan beide kanten enkele minuten in een grillpan. 
  4. Besmeer de wrap met twee tot drie volle eetlepels van de tuinbonenspread.
  5. Beleg met wat plakjes courgette en dek het af met een wrap. 
  6. Verhit een klein beetje olie in een grillpan en bak de quesadillas aan beide kanten twee minuten. Houd ze eventueel warm in een voorverwarmde oven, terwijl je de andere quesadillas bakt. 
  7. Snij ze in vieren en serveer met een salade of soep

Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen