Quesadilla's kun je altijd eten: als snack, bij de borrel, picknick, lunch of als volledige maaltijd met een salade erbij.
Deze variant heeft een romige vulling van feta en tuinbonen. Echt lekker!
Ingrediënten
4 wraps
400 g verse tuinbonen
90 g (schapen)feta
handvol munt
1/2 rode ui
1/2 teen knoflook
1 el olijfolie
sap van een halve citroen
peper en zout
1/2 courgette
Porties
4 porties
Bereidingstijd
20 minuten
Voorbereidingstijd
10 minuten
Totale tijd
30 minuten
Bereiding
Dop de tuinbonen en kook ze in twee tot vijf minuten gaar.
Verbrokkelde feta en snij de ui in stukken. Doe dit samen met de tuinbonen,munt, gepelde teen knoflook, olijfolie en het sap van een citroen in een ke ukenmachine. Maal dit tot een grove spread en breng het op smaak met peper en zout.
Snij de courgette in dunne plakken en grill deze aan beide kanten enkele minuten in een grillpan.
Besmeer de wrap met twee tot drie volle eetlepels van de tuinbonenspread.
Beleg met wat plakjes courgette en dek het af met een wrap.
Verhit een klein beetje olie in een grillpan en bak de quesadillas aan beide kanten twee minuten. Houd ze eventueel warm in een voorverwarmde oven, terwijl je de andere quesadillas bakt.
Snij ze in vieren en serveer met een salade of soep
Porties
4 porties
Bereidingstijd
20 minuten
Voorbereidingstijd
10 minuten
Totale tijd
30 minuten
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.