Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Andijvie met champignons en Parmezaanse kaas

Andijvie anders. Met paddenstoelen en kaas maak je eens een ander groentegerecht. Lekker met basmatirijst of pasta., maar ook gewoon als bijgerecht.

  1. Andijvie met champignons en Parmezaanse kaas

Ingrediënten

  • 400 g andijvie
  • 1 grote ui
  • 125 g champignons
  • 100 g Parmezaanse kaas
  • 2 el zoete ketjap
  • vers gemalen peper
  • olijfolie 
  • roomboter



Porties

4 porties

Bereidingstijd

15 minuten

Voorbereidingstijd

20 minuten

Totale tijd

35 minuten

Bereiding

  1. Kaas raspen op een grove rasp. 
  2. Champignons schoon wrijven met een keukenpapiertje en in plakjes snijden.
  3. Ui schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden. 
  4. Ui fruiten in olie.
  5. Champignons krokant bakken in boter. 
  6. Bladeren van de andijvie los snijden, wassen, in smalle reepjes snijden, een klein scheutje water toevoegen aan de uien en in 5 à 10 min gaar stoven.
  7. Champignons blussen met ketjap en op de andijvie scheppen. 
  8. Peper erboven malen. 
  9. Kaas over de paddenstoelen  verdelen.
  10.  Met deksel op de pan de kaas laten smelten. 
  11. Lekker met pasta of rijst en een wortelsalade.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

15 minuten

Voorbereidingstijd

20 minuten

Totale tijd

35 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen