Gehakt mengen met ketjap, peper en zout. Maak door het gehakt tussen je handen te draaien kleine balletjes, twee keer zo groot als soepballetjes. Gehaktballetjes krokant en gaar bakken in olie.
Bloemkool in roosjes snijden en in ongeveer 10 min gaar stoven in een bodempje water.
Tomatensaus met cayennepeper en tijm al roerende verwarmen op een vlamverdeler.
Op smaak brengen met zout en honing.
Schenk de saus in een platte schaal of een groot, diep bord. Leg daarin de bloemkoolroosjes en gehaktballetjes.
Garneer de schaal met veldsla om in één keer heel veel kleuren op tafel te zetten.
Lekker met pasta, aardappelpuree of gebakken aardappelen.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.