Lekker kruidige vruchtenpunch. Heerlijk om je aan op te warme na een flinke boswandeling bijvoorbeeld.
Ingrediënten
375 ml troebele appelsap
1 cm geschilde gemberwortel
1 el citroenschil
1 steranijs
1 kruidnagel
1 kaneelstokje
1 kardemompeul
1/2 sinaasappel
Porties
2 porties
Bereidingstijd
40 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
45 minuten
Bereiding
Doe alle ingrediënten in een grote pan en verwarm heel langzaam.
Niet laten koken. Laat minimaal een half uur trekken.
Snijd de sinaasappels in schijven en laat die even meetrekken.
Schep in een mooi glaasje of kopje en genieten maar!
De hoeveelheden kun je gemakkelijk verdubbelen. Voor een punch met alcohol gebruik je in plaats van het appelsap 1 liter rode wijn en een halve liter rood vruchtensap, bijvoorbeeld appel-vlierbessensap.
Porties
2 porties
Bereidingstijd
40 minuten
Voorbereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
45 minuten
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.