Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de uien en hak de knoflook fijn.
Verhit 1 el olie in een ruime pan en fruit hierin de helft van de ui en knoflook glazig.
Voeg komijn- en mosterdzaad toe met de linzen, tomaat en kurkumapoeder. Roer af en toe door.
Hak de gember. Fruit samen met de rest van de ui en knoflook aan in een beetje olie.
Snijd de groenten allemaal in dezelfde grootte.
Voeg eerst de bospeen en romanesco toe aan de ui en knoflook.
Voeg na 5 minuten de bonen, paprika, koriander- en komijnpoeder toe. Voeg eventueel een beetje water toe en zet de deksel op de pan zodat de groenten kunnen garen.
Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst en linzen.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.