Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Melk
Kaas
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Rode bieten met gember en rozijnen

Bieten met gember, dat is een goeie boost voor je immuunsysteem. Als er kinderen meeëten,  doe je wat minder gember erdoor

  1. Gestoofde bietjes met gember en rozijnen

Bereiding

  • 2 rode bieten
  • handje rozijnen
  • 1 à 2 cm verse gember 
  • zeezout naar smaak
  • 2 el olijfolie

Porties

2 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Bereiding

  1. Schil de gember en rasp of hak fijn. 
  2. Schil de bieten met een dunschiller en rasp ze op een grove rasp.
  3. Verhit wat olie en roerbak de gember en de bietenrasp even een paar minuten.
  4. Voeg de rozijnen toe en een klein scheutje water. 
  5. Stoof alles nog in 5 à 10 min gaar.

Porties

2 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen